Vincent Flatts Easily Led + KOKOWERK – Rock The Farm KJOS GARD

Published by elcoperotickets.com on

ConsertNorway

Event details

Contact event manager

1 2 3 4

Tickets details

  • Sorry, Event passed
View cart
Thank you Kindly

Vincent Flatts Easily Led + KOKOWERK – Rock The Farm KJOS GARD

Søkjosvegen 51, 2067 Jessheim

Wednesday, 7PM to 11PM
17/10/2018

000000

Rock The Farm

sales@elcoperotickets.com

https://www.facebook.com/events/260131527975226/

Organizer's other events

Vincent Flatts Easily Led + KOKOWERK – Rock The Farm KJOS GARD

Søkjosvegen 51, 2067 Jessheim

Wednesday, 7PM to 11PM
17/10/2018

PRINT
Jessheim bandet KOKOWERK slipper endelig sitt debut album den 19. oktober, og feirer dette ved å fremføre albumet i sin helhet i låven på Kjos onsdag 17. oktober. KOKOWERK er et hardtslående rock & roll band fra Jessheim i Ullensaker som ansees som et friskt pust i denne sjangeren og som allerede etter første single “Gasoline” i januar i år, kom inn på Rock & Roll Music blog’s (UK) Best New Music 2018. Neste år er KOKOWERK blant annet support for Sass Jordan (CA) på 3 konserter i Norge samt klare for Lillehammer Classic Rock Festival.
 
I tillegg kommer selveste Vincent Flatts Easily Led (UK) til låven på Kjos denne kvelden. Vincent Flatts fra Birmingham i England har i alle år hatt et stempel som et fantastisk tøft live-band. Det hardtsvingende Boogie & Southern Rock-bandet fikk mye oppmerksomhet for sitt debutalbum «Flatt Out», og selv amerikansk musikkpresse fikk øynene opp for Southern Rock fra England. Bandet turnerte USA 3 ganger og noe stort var på gang. Dessverre så har bandet gjennom årene opplevd en del indre problemer og til slutt ble det lagt på hylla. De seinere åra har bandet dukket opp igjen på klubber rundt Birmingham og selvfølgelig henger vi oss på. Bandet har takket ja til Lillehammer og endelig kan de gjøre sin debut på norsk jord, etter gjentatte forespørsler. Her blir det garantert fest og som et lite apropos: Bandets vokalist Steve Bertie Burton var i sin tid så godt som klar som erstatter for den avdøde Bon Scott i AC/DC. Dessverre så ble det av personlige årsaker satt en stopper for det å måtte se den jobben gå til sin landsmann Brian Johnson fra Newcastle-bandet Georgie.
Vincent Flatts Easily Led som nå er bandets fulle navn er i 2018 tilbake for fullt .Nytt album det første siden Flatt Out er under produksjon og Berti er tilbake i topp slag. Bandet er igjen klare for å turnere, så her vil det bli en helaften med knall tøff whisky swiggin badass kickin southern boogie og blues rock i toppklassen. Det er få billetter tilgjengelig, så vær rask!
Ekstern Link: Facebook Event
Categories: